ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

07.01.2016-ÖYP ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN DİKKATİNE

Ödeneği YÖK tarafından tahsis edilmiş ve bütçeleştirilmesi tamamlanan ÖYP Araştırma Görevlileri’nin Demirbaş ve Kırtasiye ihtiyaçları için 2016 yılında periyotlar halinde alım yapılması planlanmaktadır. Malzemelerin toptan alınması zaman kazandıracağı gibi ekonomik olacağı da düşünülmektedir.

Bu nedenle; ilgili Araştırma Görevlileri’nin ihtiyaçlarını belirleyip, 03.7 Menkul Mal, Gayrimaddi Hak Alım, Bakım ve Onarım Giderleri (Bilgisayar, Yazıcı vb.) ve 03.2 Tüketime Yönelik mal ve malzeme alımları (Kağıt, Toner vb.) için 05 Şubat 2016 tarihine kadar, Üniversitemiz ÖYP web sayfasında bulunan Kaynak Kullanım Talep Formu, Teknik Şartname ve alınması düşünülen malzemenin gerekçelerini ifade eden bir dilekçeyle birlikte ÖYP Koordinatörlüğü’ne (Personel Dairesi Başkanlığı’nda Nabi TOZ) teslim etmeleri gerekmektedir.

Üniversite Bulvarı
Gaziantep Üniversitesi