ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

17.09.2015-ÖYP ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN DİKKATİNE

ÜNİVERSİTEMİZ BİRİMLERİ KADROLARINDA OLUP, ALANLARINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAM BULUNMADIĞI İÇİN YÖK’ÜN LİSANSÜSTÜ TERCİH İŞLEMİNİ KULLANARAK BAŞKA ÜNİVERSİTELERDE LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA YERLEŞEN ÖYP ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER İÇİN EKTEKİ DİLEKÇE ÖRNEKLERİNE BAKINIZ.

*DİLEKÇELERDE BELİRTİLEN TARİH KISMINA, 39. MADDE İLE GÖREVLENDİRME TARİHİNİN BAŞLANGICI OLAN 28.09.2015 TARİHİNDEN ÖNCEKİ BİR TARİHİ ATINIZ. ARAYA BAYRAM TATİLİ GİRDİĞİ İÇİN, DERSLERDE BAŞLAYACAĞINDAN BAŞLANGIÇ İÇİN BU TARİH SEÇİLMİŞTİR. ANCAK, FAKÜLTE YÖNETİM KURULUNUN TOPLANACAĞI TARİHİN BAYRAM TATİLİNDEN SONRAKİ HAFTAYA KALACAĞI DÜŞÜNÜLEREK DİLEKÇEDE YER ALAN TARİH KISIMLARINA 17 VEYA 19 EYLÜL TARİHLERİNİ ATINIZ VE AYNI GÜNLERDE BAĞLI OLDUĞUNUZ BİRİME BAŞVURUNUZU YAPINIZ.

*HER NE KADAR 28 EYLÜLDE 39. MADDE GÖREVLENDİRMESİ BAŞLIYOR GÖRÜNSE DE, REKTÖRLÜK OLURU ÇIKMADAN GÖREVLENDİRMENİZ ONAYLANMIŞ SAYILMAZ. BU SEBEPLE, BAĞLI OLDUĞUNUZ BİRİM AMİRLERİNİN RESMİ İZNİ OLMADAN KESİNLİKLE İL DIŞINA ÇIKMAYINIZ. BU KONUDA BİRİMİMİZİ ARAYARAK AYRINTILI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

*1327, 1308 ve 1307 numaralı iç hat telefonlarından bize ulaşabilirsiniz.

EK: DİLEKÇE ÖRNEKLERİ

Üniversite Bulvarı